Henk Daniels - ECP therapeut

Miv. 2018 bouwt Henk Daniëls zijn praktijk af. Hij neemt geen nieuwe cliënten meer aan.

Henk Daniels (1953) Henk Daniëls volgde de opleiding maatschappelijk werk en de Voortgezette Opleiding supervisie. Hij werkte enkele jaren als maatschappelijk werker en volgde de opleiding tot gestalttherapeut aan de School voor Gestalt en Psychosynthese (nu Multi-di-Mens). Henk werkt vanaf 1984 in deze praktijk, als gestalttherapeut, personal coach en mindfulnesstrainer.
In1988 was Henk medeoprichter van het Instituut voor Relatie-Ontwikkeling, waar hij als trainer werkte tot 1996. Henk Daniëls is houder van het ECP (European Certificate of Psychotherapy).

Henk Daniëls en Karin van Kruijsdijk zijn getrouwd en hebben samen twee volwassen kinderen.
Sinds ’80 vinden zij inspiratie in het Boeddhisme en beoefenen zij mindfulness/meditatie.


Therapie

Je kunt terecht bij Henk Daniëls, Gestalttherapeut en bij Karin van Kruijsdijk, GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd). Therapie bij Henk Daniëls wordt (deels) vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, Karin van Kruijsdijk wordt - met verwijsbrief - vergoed vanuit de Basisverzekering.
Je kunt ook terecht wanneer je de behandeling zelf betaalt, of deze door de werkgever wordt vergoed. 

Lees verder

Mindfulness

Mindfulness betekent aan-
dachtig aanwezig zijn in het hier-en-nu, vanuit een vriendelijke, milde en open houding. Het is een houding en manier van leven die ons, ook in ons werk, inspireert. Karin van Kruijsdijk geeft sinds 2007 Mindfulnesstrainingen. 


 
Lees verder

Coaching

In ons werk en persoonlijk leven komen we situaties tegen waarin we tegen de grenzen van onze mogelijkheden op dat moment aanlopen. Dan is het tijd om de balans op te maken, om na te gaan waar de schoen wringt.Lees verder